Πρωθυπουργός Δανίας: ποια η γυναίκα που έκανε έξαλλη τη Μισέλ Ομπάμα

Ποια είναι η πρωθυπουργός της Δανίας που έκανε έξαλλη και να σκάσει από την ζήλεια της την Michelle Obama; Δείτε τις φωτογραφίες του Barack Obama με την πρωθυπουργό της Δανίας.

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, η Πρωθυπουργός της Δανίας, Helle Thorning-Schmidt και ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron έβγαλαν μια φωτογραφία selfie.

Ήταν όλοι στην τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα. Κάθονταν δίπλα δίπλα, να η ευκαιρία για ένα ιστορικό selfie. Kάποιος επαγγελματίας φωτογράφος έβγαλε κι αυτός με την σειρά του το ψωμάκι του, τραβώντας κανονική φωτογραφία τους ηγέτες να σελφίζονται. Στο κάδρο, όχι στο selfie, και η Michelle Obama, είναι και δυο μέτρα.

Ενοχλημένη την λες με την πρώτη ματιά.

Τσαντίστηκε που δεν χώρεσε; Ζήλεψε που η Πρωθυπουργός της Δανίας είναι όμορφη και ο άντρας της ήταν για πολύ ώρα πολύ κοντά της; Αναρωτήθηκε τι τα θέλει τώρα τα γέλια και τα χαζά selfie στην τελετή; Λογικά τέτοιες σκέψεις πρέπει να της πέρασαν από το μυαλό. Μήπως παρασύρθηκε από τον κόσμο που χορεύει και τραγουδάει και είπε αυτή δεν είναι κηδεία είναι πάρτι ο Μπαράκ;

Φυσικά, επειδή εδώ πρόκειται για το Πρώτο των Πρώτων Αμερικανών ζεύγος ο φωτογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες των ηγετών στην κερκίδα, Roberto Schmidt, δήλωσε στο blog του ότι καμιά φορά οι φωτογραφίες δεν λένε όλοι την αλήθεια.

Και ότι δεν ήταν έξαλλη η Michelle Obama καθώς την ίδια ώρα αστειευόταν με την Πρωθυπουργό της Δανίας, τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, άσε που υπάρχει και φωτογραφία που δείχνει ότι ο άντρας της τής φιλάει το χέρι, οπότε όλα καλά και πολύ φασαρία έγινε για ένα τόσο δα selfie πια, άσε που οι Αφρικανοί είχαν κάνει την κηδεία καρναβάλι. Αυτά είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες με την πρωθυπουργό της Δανίας και τον Μπαράκ Ομπάμα:

Διαβάστε ποια η απίστευτη καταγγελία για τον Μπαράκ Ομπάμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.