Δίδυμοι 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια 2014

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τους Διδύμους το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Δίδυμο.

Γενικές προβλέψεις Δίδυμοι 2014:

Η παραμονή του Δία στον Καρκίνο μέχρι τα τέλη Ιουλίου σας παρέχει τη δυνατότητα μιας οικονομικής ρευστότητας, κάτι μάλλον… σπάνιο για την εποχή μας! Στην αρνητική εκδοχή βέβαια η αίσθηση του «λεφτά υπάρχουν» μπορεί να σας οδηγήσει σε μια υπερβολική χαλαρότητα ή σε σπατάλες ολκής.

Για τους υπόλοιπους πέντε μήνες της χρονιάς, ο Δίας θα κινηθεί στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, πριμοδοτώντας διευκολύνσεις και παροχές σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και γενικότερα οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία σας ή την δημοσιοποίηση γραπτών, σκέψεων κλπ.

Μάλιστα, το τετράγωνο του Δία με την Δήμητρα, που θα σας «ακολουθεί» μέχρι τον Ιούνιο του 2015 είναι ιδανικό για κοινωνικά ανοίγματα, γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα και ανάδειξη της δημόσιας εικόνας σας. Πολλά είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αντλήσετε από αυτό, ιδιαίτερα αν στοχεύετε στην υποστήριξη του κοινού.
Αντίστοιχα το τετράγωνο του Δία με την Έριδα στον Κριό, μπορεί να σας εξυπηρετήσει άψογα σε επαγγελματικά θέματα ισοφαρίζοντας κατά κάποιο τρόπο την περιοριστικές επιρροές του Κρόνου, ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 6ο
Ηλιακό οίκο σας.

Έτσι λοιπόν, ενώ ο Κρόνος θα σας πιέζει, ο Δίας θα σας προσφέρει τις κατάλληλες διεξόδους, ώστε μια περίοδος συλλογής εμπειριών, ευθυνών, στερήσεων και μαθητείας, να εξελιχθεί σε θρίαμβο. Ακόμη κι αν χάσετε μια δουλειά που θεωρείτε σημαντική, σύντομα θα αποζημιωθείτε με μια γόνιμη συνέχεια. Εδώ ο Κρόνος μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αρκεί κι εσείς να αναλάβετε τις διοικητικές σας ευθύνες κι όχι να είστε οι «χρήσιμοι κομπάρσοι», δίνοντας πολλά και παίρνοντας λίγα.
Εκεί όμως που ο Κρόνος δεν αστειεύεται και ο Δίας δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά είναι τα θέματα υγείας-διατροφής.
Οφείλετε λοιπόν να δείξετε τον απαιτούμενο… σεβασμό στο ίδιο σας το σώμα, εγκαταλείποντας κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να μπείτε στο «γύψο» με το ζόρι! Εδώ έρχεται να συνηγορήσει και ο Άρης, ο οποίος «απειλεί» με τοξικές προσβολές και φορτικές ιώσεις.

Η εντρύφηση σας σε θέματα υγείας και τις… ποικίλες ιατρικές εξετάσεις, μπορεί να σχετίζεται και με προβλήματα ενός δικού σας ανθρώπου, στον οποίο θα κληθείτε να συμπαρασταθείτε εμπράκτως.

Πάντως, στις 23/12/2014, ο πλανήτης των περιορισμών αλλά και της δομής θα «πατήσει πόδι» στον Τοξότη και τον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο εξετάσεων, αυτήν την φορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πρώτο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σας, είστε σε καλό δρόμο, αφού δεν θα λείψουν ούτε οι βοήθειες, ούτε οι ευκαιρίες. Από τον Ιούνιο και μετά βέβαια, θα πρέπει να «κόψετε ταχύτητα» αφού κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτός «πίστας».
Επιπλέον, η κυρίαρχη επιρροή του Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εξαπάτησης σε κάθε πρακτικό ζήτημα ξεκινώντας βέβαια από τα οικονομικά, όπου είναι χίλιες φορές προτιμότερο να χαρίσετε χρήματα ή αγαθά σε πρόσωπα που τα χρειάζονται, παρά να περιμένετε να σας τα… υφαρπάξουν! Ο πλανήτης της φαντασίας και της υπέρβασης μπορεί μεν να συμβάλει δημιουργικά σε δραστηριότητες σχετικές με την Τέχνη, την Μεταφυσική ή τις εναλλακτικές θεραπείες, από την άλλη πλευρά όμως, η συνεισφορά του στους υπόλοιπους τομείς της «πραγματικής» ζωής συνδέεται συνήθως με απάτες-αυταπάτες, παρασκηνιακές καταστάσεις, λανθασμένες επιλογές ή φρούδες ελπίδες.
Και για να κινηθείτε με σχετική ασφάλεια σε αυτό το θολό τοπίο δεν αρκεί η χρήση της λογικής σας αλλά πρωτίστως της διαίσθησης σας.

Αισθηματικά

Pas mal, που θα έλεγαν κι οι Γάλλοι… Αν και η ποιότητα στις σχέσεις σας δείχνει μάλλον μια μακρινή υπόθεση, θα έχετε τη δυνατότητα να καλοπεράσετε γνωρίζοντας κόσμο και κοσμάκη! Πάντως, για τους αδέσμευτους στο «κόλπο» είναι και μια επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος, η οποία πρακτικά συγκεντρώνει τις καλύτερες ποιοτικές προδιαγραφές, αφού μπορεί να σας οδηγήσει (τουλάχιστον) σε μια συγκατοίκηση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Με «οδηγό» τον Χείρωνα, καλείστε να διαχειριστείτε οικογενειακά θέματα και οτιδήποτε αφορά τα ακίνητα ή κάποια παλαιά αντικείμενα αξίας. Επιπλέον, ενδέχεται να ξαναζήσετε φαινόμενα ή καταστάσεις του παρελθόντος και βέβαια το ζήτημα είναι να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα του χθες, που σας βαραίνουν το σήμερα, από τα παιδικά σας βιώματα μέχρι τα οικογενειακά μυστικά.

Σε δημιουργικό επίπεδο είναι πιθανόν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην Ιστορία, την Παράδοση ή την με οιονδήποτε τρόπο έρευνα στο παρελθόν και τις ρίζες της ανθρωπότητας.

Αν πάλι έχετε τον Ήλιο σας από την 17η έως και την 19η μοίρα του ζωδίου σας καλείστε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας κι αυτό σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα συμβεί με ομαλές συνθήκες. Το ζητούμενο εδώ είναι να μπείτε από μόνοι σας στη διαδικασία της ανανέωσης-αναγέννησης των βασικών τομέων της ζωής σας (καριέρα, σχέσεις, οικογένεια) πριν έρθουν και σας βρουν τα τετελεσμένα.

Αισθηματικά

Δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, αυτές δηλαδή που κάνουν τη διαφορά και όλα επαφίενται στις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σας. Πάντως γενικά, η κοινωνική σας ζωή θα είναι τονισμένη.

Τρίτο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σας έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, την πολύτιμη συνδρομή του Δία, ο οποίος είναι διατεθειμένος να σας ανοίξει πολλές «πόρτες». Από εκεί και ύστερα καλείστε να διαχειριστείτε συνετά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, ώστε να μην τις σπαταλήσετε αλλά να κτίσετε επάνω τους ένα γόνιμο μέλλον. Δυστυχώς η εύνοια του Δία τερματίζεται τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος του έτους θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν σας «βγαίνουν» όπως πριν. Υπάρχουν μάλιστα και κάποια ακραία σενάρια που σας φέρνουν ενώπιον πολύ δύσκολων καταστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν άτομα με εξαιρετικά «σκοτεινές» προθέσεις. Καλό είναι λοιπόν να μην «πάτε γυρεύοντας» από μόνοι σας και να μην εκτίθεστε σε κινδύνους.
Το «δελτίο» ακραίων φαινομένων αναφέρεται πολύ περισσότερο σε όσες κι όσους έχουν τον Ήλιο τους από την 20η έως την 22η μοίρα του ζωδίου.

Αισθηματικά

Μέχρι τον Ιούνιο, οι εντάσεις και τα πάθη… περισσεύουν, χωρίς να αποκλείονται κάποιες καταλυτικές ή εξωτικές εμπειρίες. Από εκεί και ύστερα όμως, τα πράγματα γίνονται πιο πιεστικά και πολύ πιο «γήινα», με αποτέλεσμα να μην αποφύγετε τελικά ούτε τις ευθύνες, ούτε μια μικρή ή μεγάλη στενοχώρια. Αν μπείτε πάντως στην διαδικασία μιας νέας σχέσης να θυμάστε ότι θα έχετε μια τάση να έλκετε τα προβλήματα και τα «μπλεξίματα».

Μήνα-μήνα

Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:

1/1 έως 30/1 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.
31/1 έως 28/2 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.
1/3 έως 30/3 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.
31/3 έως 28/4 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.
29/4 έως 27/5 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.
28/5 έως 26/6 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
27/6 έως 26/7 Οικονομικά, τροφοδοσία.
27/7 έως 24/8 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.
25/8 έως 23/9 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.
24/9 έως 23/10 Αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά, αισθηματικές υποθέσεις.
24/10 έως 21/11 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
22/11 έως 21/12 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στους Διδύμους

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!