Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δάνεια: τι απαντά ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τις συλλήψεις

Τι απαντά το περιβάλλον του Δημήτρη Κοντομηνά για τις συλλήψεις που έγιναν για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;

Υπό φρούρηση από τέσσερις αστυνομικούς στο Ιατρικό κέντρο βρίσκεται ο επιχειρηματίας και καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες με λοίμωξη το αναπνευστικό και το ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκτελεστεί μόλις πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί είναι σε βάρος μελών της διοίκησης της τράπεζας,μελών επιτροπών που ενέκριναν τα επισφαλή δάνεια αλλά και γνωστών επιχειρηματιών που τα έλαβαν.

«Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις δραστηριότητες του προέδρου», διαμηνύει το περιβάλλον του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και τονίζουν πως «θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες όπου και θα αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Ειδικότερα, τονίζεται ότι το δάνειο έχει γίνει στο πλαίσιο της τραπεζικής πρακτικής και τραπεζικής νομιμότητας, με εγγυήσεις προσωπικές που υπερβαίνουν κατά πολύ το μέγεθος του δανείου, σε αντίθεση με πολλά δάνεια μη εξυπηρετούμενα που έχουν πάρει πολλοί άλλοι έλληνες επιχειρηματίες.«Ο κ. Κοντομηνάς βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα ο ίδιος και δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί», αναφέρει στο newsbeast.gr άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του επιχειρηματία, προσθέτοντας ότι μόλις λάβει γνώση του κατηγορητηρίου θα εκδώσει άμεσα ανακοίνωση.

Διαβάστε ποιοι συνελήφθησαν για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.