Δημοτικές εκλογές 2014: η υποψηφιότητα-βόμβα Τσίπρα στον δήμο Αθήνας [φωτο]

Ποια η υποψηφιότητα βόμβα του Αλέξη Τσίπρα για τον δήμο της Αθήνας στις Δημοτικές εκλογές 2014; Ποιο είναι το γερό χαρτί που ετοιμάζεται να ρίξει;

Τη βούλησή του να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον δήμο της Αθήνας στις Δημοτικές εκλογές 2014 εκφράζει στους στενούς του συνεργάτες ο Αλέξης Τσίπρας.

rena-dourou-dimos-athinasΟ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει μια καθαρή νίκη στον πρώτο δήμο της χώρας, καθώς εκτιμά ότι θα του δώσει τον αέρα που χρειάζεται για να πετύχει το μεγάλο στόχο της αυτοδυναμίας στις εθνικές εκλογές όποτε και εάν γίνουν.

Η Αθήνα άλλωστε θεωρείται παραδοσιακό κάστρο της Ν.Δ. και τυχόν ήττα του κυβερνώντος κόμματος θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην πολιτική σκακιέρα.

Η Κουμουνδούρου έχει καταθέσει προτάσεις σε πρωτοκλασάτα ονόματα, που είναι όπως έχει γράψει το exedra.gr o Λάκης Λαζόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιώργος Κιμούλης.

Εάν τα πρόσωπα αυτά δεν αποδεχτούν, ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε μια μεγάλη έκπληξη, που ακούει στο όνομα Ρένα Δούρου.

Η εκτίμηση των επιτελών της Κουμουνδούρου είναι πως η βουλευτής της Ν.Δ. είναι πολύ δυναμική, έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και μπορεί να κερδίσει τον υποψήφιο της Ν.Δ.

Διαβάστε σε ποιον δήμο υποψήφιος ο Φράγκος Φραγκούλης στις Δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.