Ελληνική Προεδρία 2014: γιατί δεν πήγε ο Καραμανλής

Γιατί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν πήγε στην εκδήλωση τελετής έναρξής της ελληνικής προεδρίας 2014 στο Μέγαρο Μουσικής;

Ηχηρή απουσία, απο τη χθεσινή εκδήλωση της τελετής έναρξής της ελληνικής προεδρίας 2014 στην Ε.Ε. στο Μέγαρο Μουσικής: Ο Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε να παραβρεθεί. Ορισμένοι εκτιμούν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ότι παίρνει αποστάσεις από «αυτή την Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρωθυπουργός Kώστας Καραμανλής δεν παρευρέθη σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως αυτή της Ελληνικής προδρίας 2014. Πρόσφατα μάλιστα δεν είχε παραστεί ούτε σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν τρέφει καθόλου καλά αισθήματα για τον Μπαρόζο, αφού την πενταετία της διακυβέρνησης του δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την κυβέρνηση του και αυτό ο Καραμανλής δεν το ξεχνάει.

Ο Μπαρόζο εξάλλου είχε ασκήσει έντονη κριτική σε μια κομβική απόφαση του Καραμανλή, αυτή του βέτο στα Σκόπια, όταν προσπαθούσε να του αλλάξει γνώμη.

Ο Καραμανλής εξάλλου έλεγε σε συνομιλητές του ότι αυτή η Ευρώπη, δεν είναι αυτή που είχαν οραματιστεί οι μεγάλοι ηγέτες της και απέχει πολύ και από ότι φαίνεται για αυτό δεν εμφανίστηκε και στην εκδήλωση της Ελληνικής προεδρίας 2014.

Δείτε τι δημιούργησε δυσφορία στον Αλέξη Τσίπρα και στην Ελληνική προεδρία 2014 δεν ήθελε να παραστεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.