Kούγιας – Βατίδου: από τα φιλιά στα… “γαλλικά”

Τι συνέβη μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου; Διαβάστε τι συνέβη στην Αράχωβα και πώς το γύρισαν στα “γαλλικά”΄.

Από τα απίστευτα κι όμως αληθινά και τρελά, αφού ποιο φυσιολογικό μυαλό θα μπορούσε να καταχωρήσει την είδηση που κυκλοφορεί στις βουνοπλαγιές του Παρνασσού. Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε το εξής περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και την Εύη Βατίδου: Παρασκευή βράδυ στο κοσμικό Ε της Αράχωβας.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου, που στη πορεία της κοινής ζωής του έμελλε να γίνει πρωτοσέλιδο εξαιτίας των ομηρικών καβγάδων του, εισέρχεται στο μαγαζί σε εξαιρετικά ευδιάθετη κατάσταση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ντυμένοι με τη τελευταία λέξη της μόδας (του βουνού), κάθονται στην άκρη του μπαρ και παραγγέλνουν ποτά. Είναι τόσο καλή η διάθεση τους που μετά το πρώτο ποτό πέφτουν και τα πρώτα φιλιά. Η κατακαημένη Αράχωβα ζει μεγάλες στιγμές. Όχι όμως για πολύ. Ένας νεαρός άνδρας και αρκετά εμφανίσιμος πλησιάζει το ζευγάρι.

Χαιρετάει την Εύη Βατίδου η οποία με την σειρά της τον συστήνει στον Αλέξη Κούγια.

Οι δυο άνδρες μιλάνε μεταξύ τους για κανένα δεκάλεπτο και μετά ο όμορφος νεαρός τους χαιρετάει και κατευθύνεται προς την παρέα του. Δεν έχουν περάσει λίγα λεπτά από την αποχώρησή του και το ζευγάρι, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν να περνάει καλά, ξαφνικά, το κλίμα αντιστρέφεται. Ακολουθεί έντονος διαπληκτισμός. Τόσο έντονος που μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά είχαν εξαφανιστεί κακήν κακώς από το μαγαζί.

Διαβάστε πού εμφανίστηκαν δημόσια μαζί ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.