Δημοσκόπηση Public Issue: καυτά τα νέο ποσοστά. Ποιο πρώτο κόμμα

Ποια είναι τα ποσοστά της δημοσκόπησης Public Issue για την Εφημερίδα των συντακτών; Διαβάστε ποιο είναι πρώτο κόμμα στη δημοσκόπηση.

Με 3,5 μονάδες προηγείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών. Η δημοσκόπηση εμφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31,5% και στο 28% τη Νέα Δημοκρατία.

Στην ερώτηση της δημοσκόπησης Public Issue ποια κυβέρνηση θεωρείται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, το 29% πιστεύει μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -το 41% απαντά καμία από τις δύο.

Η δημοσκόπηση Public Issue δίνει στην εκτίμηση ψήφου 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, 28% στη Νέα Δημοκρατία, 10% στη Χρυσή Αυγή, 6,5% στο ΠΑΣΟΚ, 6,5% στο ΚΚΕ, 4,5% στους ΑΝΕΛ, 3,5% στη ΔΗΜΑΡ και 9,5% στα λοιπά κόμματα.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 39% θεωρεί καταλληλότερο τον Αντώνη Σαμαρά, το 30% τον Αλέξη Τσίπρα και το 29% κανέναν από τους δύο.

Η δημοσκόπηση Public Issue διενεργήθηκε μεταξύ 8 και 13 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και δομημένο

Διαβάστε ποια είναι τα αποτελέσματα της αποκαλυπτικής δημοσκόπησης της εταιρείας MRB για το newsit.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.