Μίκαελ Σουμάχερ: ποιες οι θετικές και ελπιδοφόρες αντιδράσεις του

Ποιες είναι οι θετικές αντιδράσεις του οργανισμού του πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ που φέρνουν ελπίδες και χαμόγελα;

Ελπίδα και χαμόγελα στα πρόσωπα της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών του Μίκαελ Σουμάχερ σκόρπισε την Πέμπτη η είδηση ότι ο πρωταθλητής της Formula 1 κατάφερε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του.

Έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, δημοσίευμα της εφημερίδας «L’ Equipe» αναφέρει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, ο οργανισμός του Μίκαελ Σουμάχερ αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα, τονίζοντας πως το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Ωστόσο, οι ειδικοί εκτιμούν πως η «αφύπνισή» του από το τεχνητό κώμα του Μίκαελ Σουμάχερ θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή, ενώ η οικογένειά του εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος.

Πάντως χθες το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εξέδωσε νέα οδηγία προς τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου ζητώντας εχεμύθεια για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ , προκειμένου να μην ασκείται μεγαλύτερη πίεση από τα ΜΜΕ στην οικογένεια και τους γιατρούς.

Τις πληροφορίες που ήθελαν τους γιατρούς να ξυπνούν σταδιακά τον Μίκαελ Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα επιβεβαίωσε η μάνατζέρ του, Σαμπίν Κεμ.

«Η φαρμακευτική αγωγή που κρατά τον Μάικλ σε καταστολή μειώνεται με στόχο να αρχίσει σιγά-σιγά η διαδικασία αφύπνισής του, η οποία πάντως μπορεί να διαρκέσει πολύ», τόνισε η εκπρόσωπος του επτάκις πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Δείτε τι είναι το σύνδρομο Apallic του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.