Άγγελος Φιλιππίδης: έφτασε στην Ελλάδα, ποια τον συνόδευε

Έφτασε στην Ελλάδα ο Άγγελος Φιλιππίδης μετά από συνεννόηση με τις Τουρκικές αρχές. Ποια συνόδευε τον πρώην διοικητή του ΤΤ;

Μετά από συνεννόηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές Αρχές ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στην Eλλάδα αεροπορικώς.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΤΤ ήρθε με την πτήση των τουρκικών αερογραμμών ΤΚ 1845 και η προγραμματισμένη άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι για τις 09:05. Ηδη στο αεροδρομίο, τόσο στο χώρο των αφίξεων, όσο και στην πίστα, βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας.

Ο κύριος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί κρατούμενος στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πράκτορας των τουρκικών αρχών ασφαλείας ήταν, όπως αποκαλύπτεται, η γυναίκα που εθεάθη να συνοδεύει τον Άγγελο Φιλιππίδη στην πτήση επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη προς την Αθήνα.

Η γυναίκα την οποία είδαν οι επιβάτες αποτελούσε τη σκιώδη συνοδεία του Άγγελου Φιλιππίδη στη διαδικασία επαναπατρισμού του, ένδειξη ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν δεν ήταν επίσημες αλλά ανεπίσημες.

Διαβάστε ποιο το θρίλερ με την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα και γιατί οι Τούρκοι εξέθεσαν την Ελλάδα με την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.