Δημοτικές εκλογές 2014: σε ποιο δήμο υποψήφια η Εύα Καϊλή

Σε ποιο δήμο θα είναι υποψήφια η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή στις δημοτικές εκλογές 2014; Με ποιον θα δώσει μάχη η Εύα Καϊλή;

Μια υποψηφιότητα-έκπληξη ετοιμάζει η Χ. Τρικούπη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Koolnews, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου πιέζουν την όμορφηθεσσαλονικιά πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή να δώσει την μάχη έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα στις Δημοτικές εκλογές 2014.

Στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν μάλιστα ότι διαθέτουν και δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Εύα Καιλή θα… σαρώσει και θα πάρει την περιφέρεια στις δημοτικές εκλογές 2014. Ωστόσο η κυρία Καϊλή δείχνει να το σκέφτεται.

Έχει ζητήσει από την Χ. Τρικούπη δύο απλά πράγματα: Αφ’ ενός να δεσμευτεί ότι θα χρηματοδοτήσει την προεκλογική της καμπάνια καθώς η ίδια η Εύα Καιλή δεν δύναται, αφ’ ετέρου να της ενεχειρίσουν τις δημοσκοπήσεις που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ ώστε να τις μελετήσει και να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει ρεύμα υπέρ της.

Για την ώρα αναμένει τις απαντήσεις από τους ιθύνοντες της Χ. Τρικούπη, οι οποίοι έχουν πάντως ως εναλλακτική και τον Άγγελο Τόλκα, πρώην βουλευτή Ημαθίας για τις δημοτικές εκλογές 2014.

Δείτε σε ποιον δήμο θα είναι υποψήφιος ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στις δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.