ΕΣΠΑ: “Έτσι θα ανακάμψουν οι επιχειρήσεις”

Ποιες συμβουλές δίνει το ΕΣΠΑ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Τα προγράμματα του ΕΣΠΑ “τρέχουν” και στα πλαίσια της υλοποίησής τους, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τα Επιμελητήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας, δίνουν χρήσιμες συμβουλές σε όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στα εν λόγω προγράμματα.

Σκοπός της δράσης του ΕΣΠΑ είναι να αποφευχθούν αστοχίες και να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν σωστά τους σχετικούς φακέλους για να επιταχυνθεί η διαδικασία εκταμίευσης και εξόφλησης των χρηματοδοτήσεων.

Στο γενικό σύνολο, οι επιχειρήσεις, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα για την “Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου– Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013”, θα μπορούν έως και τις αρχές Μαρτίου να λαμβάνουν πληροφορίες, μέσω ενημερωτικών εκδηλώσεων για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος.

Από τις εν λόγω επιχειρήσεις, οι περισσότερες ανήκουν στον τομέα του εμπορίου και των υπηρρεσιών, ενώ ακολουθούν εκείνες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης.

Διαβάστε ποιες οι 86 επιχειρήσεις που πωλούν ληγμένα τρόφιμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.