Γιάννης Μιχελάκης: “Ακυρώνονται οι εκλογές”

Tι συμβαίνει με τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη; Στον αέρα οι Δημοτικές εκλογές;

Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εξέφρασε τον σοβαρό κίνδυνο για την ακύρωση των εκλογών, σε περίπτωση που δε γίνει δεκτή η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την ψήφο των μεταναστών.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων ενισχύουν το ήδη τεταμένο κλίμα, με τον Γιάννη Μιχελάκη να επισημαίνει το φόβο ότι «αν κάναμε τις εκλογές με τις ρυθμίσεις Ραγκούση, ο οποιοσδήποτε πολίτης θα μπορούσε να προσφύγει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί με αποτέλεσμα να ξαναπάμε σε νέες εκλογές καθώς η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις αντισυνταγματικές».

Ταυτοχρόνως, ο Γιάννης Μιχελάκης “πέταξε τα πυρά” του και στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις του σχετικά με την αλλαγή του τρόπου εκλογής των Ευρωβουλευτών λέγοντας «Αφήστε τον λαό να κρίνει. Κάνουμε μία αλλαγή, μία τομή, μία μεταρρύθμιση και φοβάστε ότι αυτό θα επηρεάσει τον κόσμο. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης είναι για να αλλάξουμε την κοινωνία. Αφήστε, λοιπόν, τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα εκείνους που επιθυμούν».

Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις Δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.