Βαλλιανάτος αποκαλεί Κακλαμάνη και Αμυρά gay. Χαμός στον Δήμο Αθήνας

Σοκ προκαλεί η δημόσια δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου οτι ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Αμυράς είναι οι δύο ομοφυλλόφιλοι gay υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηνών.

Δεν κρατιέται με τίποτα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος τις τελευταίες ημέρες και έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους με αυτά που αποκαλύπτει.

Προ ημερών σε συνέντευξή του, o Γρηγόρης Βαλλιανάτος δήλωσε οτι «υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας». Τώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας βάζει όνομα στα λεγόμενα του μέσα από το facebook.

Υπενθυμίζεται πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων είναι οι Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Ηλίας Κασιδιάρης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Βασίλης Καπερνάρος και Γιώργος Αμυράς.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε τις αποκαλύψεις του ακόμη περισσότερο και φανέρωσε τους gay συνυποψηφίους του μέσω Facebook. Σύμφωνα με δημοσιο post του, απεκάλεσε gay τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Γιώργο Αμυρά:
valianatos-kaklamanis-amuras-gay

Προκαλεί πάντως αλγεινή εντύπωση πώς κάποιος που υποτίθεται οτι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας έκφρασης των ομοφυλοφίλων “ξεμπροστιάζει” έτσι ανθρώπους (ανεξάρτητα με το αν είναι ή δεν είναι gay), οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει δημόσια τη σεξουαλική τους προτίμηση.

Το παιχνίδι για τον Δήμο της Αθήνας ξεκίνησε και προμηνύεται πολύ βρώμικο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για το αν είναι gay, τι είπε ο Βαλλιανάτος για τους gay υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας και τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.