Κάτω Παρτάλι: Το χωριό που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών

Ποιο το σήριαλ Κάτω Παρτάλι που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών αφού τα ελληνικά σήριαλ κερδίζουν έδαφος έπειτα από τα τούρκικα σήριαλ;

Τα ελληνικά σίριαλ αρχίζουν σιγά-σιγά να κερδίζουν το χαμένο έδαφος. Οι τουρκικές σειρές εισέβαλαν τα τελευταία χρόνια σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες και μάλιστα καταφέρνοντας να σημειώνουν εξαιρετικά ψηλά νούμερα. Ωστόσο, η πρεμιέρα του Κάτω Παρτάλι στο Mega, χθες στις 22:30, απέδειξε ότι η ελληνική μυθοπλασία είναι ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών και πάντα ανταμείβεται. Το Κάτω Παρτάλι παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατών αφού σημείωσε τηλεθέαση πάνω από 50% και συγκεκριμένα 51,1%.

Το μυστικό; Το Κάτω Παρτάλι είναι μία κωμική σειρά με καλογραμμένο σενάριο και δυναμικό καστ, μεταξύ των οποίων η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Τάσος Χαλικάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Μίνως Θεοχάρης και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Οι ιστορίες των κακομαθημένων, νεόπλουτων και υλιστών κατοίκων την Αθήνας όταν αναγκάζονται να μετακομίσουν στο Κάτω Παρτάλι, που τα πράγματα μόνο συνηθισμένα δεν είναι, θα σας προσφέρουν άφθονο γέλιο αλλά και προβληματισμούς.

Δείτε ποια ήταν τα νούμερα που έκανε το νέο σίριαλ του MEGA, Κάτω Παρτάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.