Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο: πόσο παζαρεύει την εγγύηση ο Κοντομηνάς

Ποιο χρηματικό ποσό ζητάει η εισαγγελέας ως εγγύηση από τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά για να αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;

Να καταβάλλει εγγύηση 4 εκατ. ευρώ και όχι πέντε όπως αρχικά είχες οριστεί , ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς , ζητεί με πρότασης της προς τον ανακριτή της υπόθεσης , η Εισαγγελεας Πόπη Παπανδρέου. Ο επιχειρηματίας επικαλούμενος οικονομική δυσπραγία, υπέβαλλε προσφυγή για μείωση της εγγύησης, που του είχε επιβληθεί για να αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η Εισαγγελέας προτείνει συγκεκριμένα να μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο ευρώ το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που επιβλήθηκε στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά , ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για δάνεια που είχαν λάβει εταιρίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που διευθύνει.

Η κ. Παπανδρέου αμέσως μετά την απολογία του κ. Κοντομηνά για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είχε ζητήσει να κρατηθεί προσωρινά ως ύποπτος φυγής , ενώ ο Εισαγγελέας Γ. Ανδρεάδης, είχε κρίνει πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ και περιοριστικών όρους.

Το θέμα είχε κριθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο με πλειοψηφία 2 έναντι 1 είχε ταχθεί υπέρ της άποψης του κ. Ανδρεάδη.

Δείτε ποια η απόφαση για το καταζητούμενο ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που καταζητούταν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.