Λαθρεμπόριο Καυσίμων: ο γνωστός ποδοσφαιριστής και τα στημένα παιχνίδια. Τι δήλωσε

Πώς εμπλέκεται γνωστός ποδοσφαιριστής στην υπόθεση λαθρεμπορίου καυσίμων;

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του λαθρεμπορίου καυσίμων ήρθαν στο φως και “καίνε” 23χρονο γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας της Super League.

Ο 23χρονος παίκτης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής εμπλέκεται στην υπόθεση του λαθρεμπορίου καυσίμων, όπως φανέρωσε συνομιλία που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται να πιεζόταν από εγκέφαλο του κυκλώματος λαθρεμπορίου καυσίμων, προκειμένου να “στήνει” παιχνίδια, ενώ όπως δήλωσε “Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι σε ομάδα της Super League. Τον Β.Α. τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν. Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε ως Β. και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα”.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως ένα διάστημα ζήτησε από τον επιχειρηματία το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και μη μπορώντας να το επιστρέψει, ο επιχειρηματίας ζήτησε να τον “εξοφλήσει” μέσω στημένων παιχνιδιών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν έστησε αγώνα, ενώ σύμφωνα με τις μεταξύ τους συνομιλίες φαίνεται πως το ποσό ήταν 25.000 ευρώ.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και αρκετά μηνύματα, που καταγράφουν την αγωνία του 23χρονου μέσου να επιστρέψει τα χρήματα στον πρατηριούχο-επιχειρηματία.

Ωστόσο, τα μηνύματα μεταξύ του επιχειρηματία και του ποδοσφαιριστή, που εμπλέκονται στην υπόθεση λαθρεμπορίου καυσίμων “καίνε” και τις δύο πλευρές, ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.