Μπογδάνος: το κράξιμο στην Καινούργου και η συγγνώμη σε Παπαδάκη

Ποιο το άγριο κράξιμο που έριξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προς την Κατερίνα Καινούργιου; Πώς απολογήθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη;

Όλοι άκουσαν την Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την απογευματινή εκπομπή του Alpha που συμμετέχει, να χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «Αγενή, αδαή και απαράδεκτο».

Χθες, ο ίδιος της απάντησε, μέσα από το «ExceL!ent» της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Δεν πρόκειται να κάνω αυτό που κοροϊδεύω και να τσουβαλιάσω τους κυρίους Μουτσινά, Δάσκαλο και τις κυρίες Ηλιάκη και Καινούργιου, ο καθένας από αυτούς έχει ένα διαφορετικό ρόλο. Ο κ. Μουτσινάς κατάλαβε χθες ότι η μια από τις δύο συνεργάτιδες τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη η κ. Καινούργιου το παρά έκανε», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Καινούργιου της οποίας εξεπλάγην που το όνομα γράφεται με αι και όχι με ε, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Χθες βλέποντας το βιογραφικό της είδα ότι μιλάει γαλλικά, καλό θα είναι να μιλάει κανείς μια γλώσσα. Δεν της επιτρέπω να με λέει αγενή».

Τέλος ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται περί γκάφας. Δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δίπλα του νέα παιδιά. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

Δείτε πώς ο Μπογδάνος εκβίασε τον Σφακιανάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.