Όταν ο Σάκης Μπουλάς ξεγέλασε τον θάνατο: τι αποκάλυψε ο γιατρός του

Τι αποκάλυψε ο προσωπικός γιατρός του Σάκη Μπουλά για το πώς ο Σάκης Μπουλάς ξεγέλασε τον θάνατο;

Μπορεί να ήταν η τρίτη και φαρμακερή και ο θάνατος να πήρε τον πολυαγαπημένο μας Σάκη Μπουλά νικώντας τον στη μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, ο Σάκης Μπουλάς στο παρελθόν είχε ξεγελάσει δύο φορές το θάνατο.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε, μιλώντας σε εκπομπή του Star, ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράππας.Όπως εξήγησε, ο Σάκης Μπουλάς λίγο μετά το έμφραγμα που έπαθε το 2005 και το τετραπλό μπαϊπάς στο οποίο υποβλήθηκε (η πρώτη φορά που κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο), είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Πράγα. Η πτήση με την οποία θα πήγαινε ήταν αυτή της Helios Airways που δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό της, καθώς το αεροσκάφος συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο γιατρός του εκλιπόντος:

Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη και μου λέει: «Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το “Ήλιος” το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη». Ήταν η δεύτερη φορά που του ξέφυγε (ο θάνατος)».

Διαβάσε σε ποιον θα δοθούν τα έσοδα από την παράσταση του Σάκη Μπουλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.