Λύγισε ο γιατρός του Σάκη Μπουλά οταν περιέγραφε τις τελευταίες στιγμές [video]

Πώς περιέγραψε ο γιατρός του Σάκη Μπουλά τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν πεθάνει ο γνωστός ηθοποιός; Δείτε το βίντεο.

Ο Παρασκευάς Κοσμίδης εκτός από φίλος ήταν και ο γιατρός του Σάκη Μπουλά.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο γιατρός μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Excelent» και αποκάλυψε ότι ο καρκίνος ήταν σε δυνατή μορφή από την αρχή και πως ο Σάκης Μπουλάς, ενώ γνώριζε τα πάντα ήταν πολύ δυνατός και προσπαθούσε να τον νικήσει.

Ο παθολόγος- ογκολόγος λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν περιέγραψε την στιγμή που έπρεπε να ζητήσει από τον Σάκη Μπουλά να σταματήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς» όπου εμφανιζόταν.

Ο Παρασκευάς Κοσμίδης αποκάλυψε πως ο Σάκης Μπουλάς όλο αυτό το διάστημα δεν έχασε το χιούμορ του, ενώ την ημέρα που του είπε ότι πρέπει να σταματήσει επειδή είχε αδυνατίσει αρκετά προκειμένου να μην εκτεθεί στον κόσμο, ο ηθοποιός τον κοίταξε με παράπονο και στην συνέχεια αγκαλιάστηκαν. «Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή», είπε ο γιατρός φανερά συντετριμμένος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γιατρού του Σάκη Μπουλά:

Διαβάστε τον θρήνο στο twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, τη προφητική συνέντευξη του Σάκη Μπουλά, τι ανακοίνωσαν για την κηδεία του Σάκη Μπουλά και από τι πέθανε ο Σάκης Μπουλάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.