Σάκης Μπουλάς κηδεία: κατάμεστο το νεκροταφείο με συγγενείς και φίλους [φωτο]

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από την κηδεία του Σάκη Μπουλά στο νεκροταφείο όπου τον αποχαιρετούν με θλίψη φίλοι και συγγενείς.

Η είδηση ότι ο Σάκης Μπουλάς πέθανε και «έφυγε» από τη ζωή, πάγωσε τόσο τον καλλιτεχνικό, όσο και τον απλό κόσμο.

Το νεκροταφείο των Μελισσίων ήταν κατάμεστο από κόσμο, καθώς φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Σάκη Μπουλά βρέθηκαν στην κηδεία του για το τελευταίο αντίο στον… γενναίο της νύχτας, τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.

Ανάμεσα στους φίλους του που προσήλθαν από νωρίς στην κηδεία του Σάκη Μπουλά για να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί ακόμα.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του Σάκη Μπουλά στην κηδεία του, η Αλεξάνδρα Ούστα τον αποχαιρετά με θλίψη.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Δείτε τις φωτογραφίες από τον κόσμο που αποχαιρέτησε τον Σάκη Μπουλά στην κηδεία του:

Δείτε ποια είναι τα συγκινητικά tweet πολιτικών για τον Σάκη Μπουλά, τις πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Σάκη Μπουλά και πώς αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά πριν την κηδεία οι στενοί του φίλοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.