Σάκης Μπουλάς: τα συγκινητικά tweet πολιτικών για τον καλλιτέχνη [φωτο]

Ποια είναι τα συγκινητικά tweet των πολιτικών για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά που έχει προκαλέσει βαθύτατη συγκίνηση στο πανελλήνιο;

Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά έχει προκαλέσει συγκίνηση και πόνο τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας όσο και στον πολιτικό.

Ο υπουργός Παιδείας για παράδειγμα, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αποχαιρέτησε μέσα από το Twitter τον Σάκη Μπουλά τον οποίο χαρακτήρισε «σπάνια περίπτωση καλλιτέχνη» και «ωραίο άνθρωπο».

Δεν περιορίστηκε μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο λοιποόν η θλίψη για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, καθώς και οι πολιτικοί εξέφρασαν ανοιχτά τα συλλυπητήριά τους για τον Σάκη Μπουλά.

Εκτός από εκείνους που έκαναν δηλώσεις στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο και σε ιστοσελίδες, πολλοί επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τον Σάκη Μπουλά από τον λογαριασμό τους στο Twitter. Ανάμεσά τους ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τα tweets των πολιτικών για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά:

Δείτε την προφητική συνέντευξη του πασίγνωστου ηθοποιού Σάκη Μπουλά, το συγκινητικό αντίο της τραγουδίστριας Ελεονώρας Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά και πώς περιέγραψε ο γιατρός του Σάκη Μπουλά τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.