Χυδαία πρόκληση Σκοπιανών κατά Βενιζέλου

Πώς προκάλεσαν οι Σκοπιανοί τον Ευάγγελο Βενιζέλο; Ποιο το σχόλιο για την κόρη του;

Παρά λίγο να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των Σκοπιανών και του Ευάγγελου Βενιζέλου εν όψει της επίσκεψης του αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, στα Σκόπια.

Ο Σκοπιανός Υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι σημείωσε «Πιστεύω ότι το διμερές ζήτημα δεν έχει μεγάλες προοπτικές να τεθεί σε αυτό το πλαίσιο, επειδή η τρέχουσα στρατηγική της Ελλάδας είναι να αποφευχθεί η συζήτηση επ΄αυτού, ενώ θα δοθεί έμφαση στον ρόλο και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ», ενώ ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων δήλωσε πως «ο κ. Βενιζέλος θα επαναλάβει, με διπλωματικό τρόπο, τη στήριξη για τις διαδικασίες ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης της Μακεδονίας και ταυτοχρόνως θα επαναλάβει τις κόκκινες γραμμές για το όνομα για το οποίο η Ελλάδα διατείνεται ότι δεν συνιστά διμερές πρόβλημα».

Το ήδη αρνητικό κλίμα μεταξύ Βενιζέλου και Σκοπιανών εντάθηκε όταν ο Γενικός Γραμματέας της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας, Γιόβαν Αντόνοφσκι κοινοποίησε σε προσωπικό διαδικτυακό λογαριασμό του «Μήνυμα για τον Βενιζέλο: Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομά της, όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος!».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ανταπάντησε, ενώ η επικείμενη επίσκεψη του στα Σκόπια φαίνεται πως θα είναι αρκετά επεισοδιακή.

Διαβάστε πώς αποκαλούν στα Σκόπια τον Δημήτρη Κοντομηνά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.