Aγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντζογλου: γιατί παντρεύονται σε δημαρχείο

Πότε θα παντρευτούν οι Aγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου; Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση της Aγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντζογλου;

Θεωρούνται ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz όπως η Aγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου, αλλά η είδηση για τον ερχομό του παιδιού τους, άλλαξε άρδην τα σχέδια τους

Ο λόγος για την εγκυμονούσα Αγγελική Ηλιάδη και τον σύντροφο της Σάββα Γκέντσογλου, που πλέουν σε πελάγη ευτυχία. Η τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο της παιδί, και το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Ο γάμος της Aγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντζογλου όμως θα είναι πολιτικός και θα γίνει τον Ιούνιο, λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο ποδοσφαιριστής. Ο άσσος της Σαμπντόρια, που έχει δοθεί δανεικός στη Σπέτσια μέχρι τα τέλη Μαϊου, δεν μπορεί να επιστρέψει έως τότε στην Ελλάδα.

Ο γάμος της Aγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντζογλου θα γίνει σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους. Το ζευγάρι θέλει να κρατήσει το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μάρτυρες στην τελετή δύο στενούς τους φίλους με τους οποίους κάνουν παρέα όταν ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα.

Δείτε ποια η αντίδραση της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου για την Αγγελική Ηλιάδη και τα περί εγκυμοσύνης της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.