Kαι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον κόσμο του selfie [φωτο]

Πώς ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπήκε κι αυτός στον κόσμο του selfie; Πού έκανε την πρώτη του εμφάνιση;

Στον πλανήτη-selfie προσγειώθηκε την Τετάρτη και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος δέχθηκε την πρόσκληση μιας νεαρής κοπέλας έξω από τη λέσχη φιλίας στον Κολωνό.

aris-spiliotopoulos-selfieΌπως, όμως, κάθε πρώτη προσγείωση είχε και αυτή τις αναταράξεις της όπως προκύπτει από μια προσεκτική ανάγνωση του κειμένου που συνόδευσε τη δημοσίευση της φωτογραφίας.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου όπως εστάλη στους δημοσιογράφους με τα λάθη, τις αστοχίες και τις λάθος μεταφράσεις έχει ως εξής:

«Η μόδα των selfie φωτογραφιών έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Η “selfie-mania”, που στην αρκό των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει αυτοφωτογράφιση, “χτύπησε” και στην επίσκεψη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον Κολωνό. Μια νεαρή κοπέλα σήμερα, έξω από τη λέσχη φιλίας του Κολωνού, έβγαλε το κινητό της, στάθηκε δίπλα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, χαμογέλασε και έβγαλε μια “selfie” φωτογραφία. Η συνήθεια που εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, είναι τόσο έντονη, που επιλέχθηκε ως λέξη της χρονιά από το Μεγάλο Λεξικό της Οξφόρδης».

Διαβάστε ποιος ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.