Ελένη Φιλίνη: ποιος ο ρόλος που θα φέρει τα “πάνω κάτω” στα Κλεμμένα Όνειρα

Ποιος ο ρόλος-κλειδί της Ελένης Φιλίνη στα Κλεμμένα Όνειρα; Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τη σειρά και το νέο της ρόλο;

Στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega Κλεμμένα Όνειρα πρόκειται να συμμετάσχει η Ελένη Φιλίνη και μάλιστα, λαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η Ελένη Φιλίνη, φανερώς ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στα Κλεμμένα Όνειρα, αποκάλυψε πως ο ρόλος της θα είναι καθοριστικός στην υπόθεση Μαλτέζου, αφού πρόκειται να υποδυθεί τη μητέρα του ραδιούργου επιχειρηματία.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο mytv, η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη «Μπαίνω σε μια στιγμή που είναι στο πικ της η ιστορία. Και με έναν ρόλο πραγματικά έκπληξη. Κλειδί και έκπληξη μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχω αυτή τη στιγμή σε μια σειρά σαν τα Κλεμμένα Όνειρα, που είναι τόσα χρόνια πρώτη και να μπαίνω σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την εξέλιξη της σειράς. Τώρα τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα οριακό πλέον σημείο. Επομένως είναι η ανατροπή και εμένα μου αρέσει να κάνω την ανατροπή. Ξαφνικά έρχεται αυτή η γυναίκα και με τον ερχομό της, συν όλα τα άλλα, θα συμβούν και πάρα πολλά πράγματα».

Στο αν θα λειτουργήσει το μητρικό της ένστικτο και αντιληφθεί ότι πίσω από τον γιο της κρύβεται ο Στηβ Μαυρίδης, η Ελένη Φιλίνη απάντησε «Αυτό θα το δούμε, σας μιλάω ειλικρινά, δεν το γνωρίζω».

Διαβάστε ποιος δημοσιογράφος έκανε ανήθικη πρόταση στην Ελένη Φιλίνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.