Έλλη Κοκκίνου: ποια η δίαιτα της καυτής 43χρονης τραγουδίστριας

Ποια είναι η δίαιτα που ακολουθεί η Έλλη Κοκκίνου για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της; Διαβάστε τη δίαιτα που κάνει.

​Είναι 43 ετών και διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Η Έλλη Κοκκίνου φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για να κάνει τη γυμναστική της, ενώ ακολουθεί πιστά πρόγραμμα ισορροπημένης δίαιτας.

Τον τελευταίο καιρό η Έλλη Κοκίνου ακολουθεί εντατική προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα με ασκήσεις power yoga, βάρη pilates και Trx, στο Power House Project της Νίκης Πετρουλάκη, μιας που στις 6 Απριλίου θέλει να είναι πανέτοιμη για να συμμετάσχει στον 9ο μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων» στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικά στο ημερήσιο πρόγραμμα δίαιτάς της λείπουν τα γαλακτοκομικά και η γλουτένη. Το πρωινό της περιλαμβάνει καφέ με κουάκερ, ή γάλα φουντουκιού και μία κρέπα με μέλι.

Πριν το μεσημεριανό, τρώει πάντα ένα σνακ μαζί με την πρωτεΐνη της ή ένα από τα αγαπημένα της φρούτα.

Καθημερινά στη δίαιτά της η Έλλη Κοκκίνου τρώει ένα κυρίως γεύμα με ένα πιάτο κοκκινιστό και μια μερίδα ρύζι ή μια μερίδα κοτόπουλο φούρνου με πατάτες, το οποίο παραλείπει όταν έχει κανονίσει το βράδυ, να βγει για δείπνο με φίλους!

Δείτε τις φωτογραφίες με την Έλλη Κοκκίνου:

Διαβάστε ποια είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για την οικονομική της κατάσταση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.