Φαρμακοποιοί: πότε και για πόσο ανοίγουν τα φαρμακεία

Πότε πρόκειται να ανοίξουν τα φαρμακεία τους οι φαρμακοποιοί; Πότε αναμένονται νέες απεργίες;

Την αναστολή των 48ωρων απεργιών αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, οι οποίες αναμένεται να λήξουν από αύριο, Τρίτη 1 Απριλίου 2014.

Ωστόσο, κατόπιν αποφάσεως των φαρμακοποιών, που πάρθηκε ύστερα από γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, την Τετάρη 2 Απριλίου πρόκειται να προχωρήσουν σε στάση εργασίας μετά τις 14.00 μ.μ, καθώς θα κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος με όλους τους φορείς.

Οι φαρμακοποιοί Αττικής, εκτός από την αναστολή των 48ωρων απεργιών αποφάσισαν και την απόσυρση των εφημεριών των Σαββατοκύριακων κι έτσι όλοι θα εξυπηρετούνται κατά τις ώρες που θα είναι ανοικτά και το βράδυ μόνο από τα διανυκτερεύοντα.

Στη συνέλευση των φαρμακοποιών τονίστηκαν οι διαφορετικές μορφές κινητοποιήσεων που επέλεξαν, καθώς φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσουν τα φαρμακεία τους, ως εκλογικά τμήματα εναντίον όσων υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο, ενώ προτείνουν συντονισμό δράσεων με άλλους θιγόμενους κλάδους και συμμετοχή στην απεργία της 9ης Απριλίου.

Μετά τη συγκέντρωση της Τετάρτης αναμένεται να συνεδριάσει και το διοικητικό συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ ο πρόεδρός του Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μιλώντας πριν από την ανακοίνωση της απόφασης του συλλόγου της Αττικής, δήλωσε πως δεν θέλει να προκαταλάβει την απόφαση αλλά το κλίμα είναι αναστολή των κινητοποιήσεων και συνέχιση με διαφορετικές μορφές αγώνα.

Διαβάστε ποια τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.