Ιλία Καρέλι Σέρρες: τι ζήτησε ο Αλβανός βαρυποινίτης λίγο πριν βρεθεί νεκρός

Τι αποκάλυψαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη, Ιλία Καρέλι; Τι ζήτησε από τους υπαλλήλους;

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Αλβανός βαρυποινίτης, Ιλία Καρέλι, που σκότωσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.

Μετά το φρικτό έγκλημα, που οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο υπαρχιφύλακα, ο Ιλία Καρέλι μεταφέρθηκε από τις φυλακές Μαλανδρίνου, στο σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας, όπου κρατήθηκε σε ειδικό κελί.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αlpha, ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών Νιγρίτας, Χάρης Κονσολίδης “Απορήσαμε που έστειλαν σε μας τον Ιλία Καρέλι, γιατί υπολειτουργούμε ως φυλακή, δεν έχουμε προσωπικό. Κακώς τον έστειλαν. Θα έπρεπε να τον κρατήσουν στο Μεταγωγών, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα”.

Ωστόσο, μετά την ειδοποίηση ότι ο Ιλία Καρέλι θα μεταφερθεί στις φυλακές Νιγρίτας, οι εκεί υπάλληλοι ξεκίνησαν να διαμορφώνουν ένα ειδικό κελί, προκειμένου να υπάρξει περισσότερη ασφάλεια, στο οποίο τοποθετήθηκαν κάμερες και επιπλέον κάγκελα, ενώ όπως προσέθεσε ο Χάρης Κονσολίδης “Εχουμε στείλει όλο το υλικό από τις κάμερες. Από την πρώτη στιγμή της παραλαβής μέχρι το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε, ο Καρέλι δεν ήρθε σε επαφή με υπάλληλο ή κρατούμενο. Όταν έφτασε εδώ ήταν χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Δεν παραπονέθηκε αλλά συνεχώς φώναζε “Φέρτε μου ένα σκοινί”.

Όπως τόνισε ο Χάρης Κονσολίδης, αφού ο Ιλία Καρέλι έφαγε με τους υπόλοιπους κρατούμενους, στη συνέχεια πήγε στο κελί του, γδύθηκε και ξάπλωσε, ενώ φάνηκε από τις κάμερες πως δεν μπορούσε να βολευτεί κι έτσι ξανασηκώθηκε, ενώ μετά έπεσε πάλι στο κρεβάτι, όπου και λίγο αργότερα τον βρήκαν νεκρό.

Διαβάστε πώς δολοφονήθηκε ο υπαρχιφύλακας, Γιώργος Τσιρώνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.