Κρήτη: θρήνος για τον θάνατο 16χρονου αριστούχου μαθητή. Αίτια

Πώς ο θάνατος χτύπησε την πόρτα στον 16χρονο αριστούχο μαθητή από την Κρήτη; Ποια τα αίτια του θανάτου του;

Βυθίστηκε στο πένθος για ακόμη μια φορά το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ο θάνατος του 16χρονου μαθητή συγκλόνισε ολόκληρο το νησί.

Ο αριστούχος μαθητής του 6ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης, Γιάννης Λουλακάκης, ο οποίος έκανε τις τελευταίες πρόβες πριν την εθνική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην οποία θα ήταν σημαιοφόρος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 16 χρόνων.

Ο άτυχος μαθητής του Ηρακλείου Κρήτης, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο φαινόταν πως είχε ξεπεραστεί, όμως μια τελευταία υποτροπή τον οδήγησε στον θάνατο.

Τόσο η οικογένεια του αριστουχου μαθητή όσο και ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης είναι συγκλονισμένοι από τον απρόσμενο θάνατο του 16χρονου, ενώ ο σχολείο στο οποίο φοιτούσε τον αποχαιρέτησε με στίχους του Κωστή Παλαμά: “Ήσυχα και σιγαλά και μ’ όλα τα φιλιά μας, γύρισες προς το άγνωστο μέσα από την αγκαλιά μας. Καλό σου ταξίδι…». Αναφέρει μάλιστα τα μοναδικά χαρίσματα του άτυχου Γιάννη, προσπαθώντας να δώσει λίγο κουράγιο στους γονείς του: «Ημέρα πένθους για το σχολείο μας. Το ξέρουμε ότι τα λόγια δεν μπορούν να μετριάσουν τη θλίψη ούτε να απαλύνουν τον πόνο σας. Ο αγώνας όμως του Γιάννη και η αγάπη του για τη ζωή μπορούν να τον μεταμορφώσουν σε υπερηφάνεια για τους γονείς που έφεραν στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί. Με αυτές τις σκέψεις θα κάνετε κουράγιο και θα βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε το τραγικό γεγονός. (…). Ας μείνουμε να σκεφτόμαστε τον Γιάννη ως άγγελο που μετακόμισε στη γειτονιά των αγγέλων. Και ήταν ευγενικός, διακριτικός, επιμελής, με ήθος και χαρακτήρα που λίγα παιδιά διαθέτουν”

Διαβάστε ποιος γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης αυτοκτόνησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.