Μπακοδήμου: τι απάντησε στην αγωγή 1 εκατ. ευρώ της Νίνας Λοτσάρη

Τι απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου στην αγωγή της Νίνας Λοτσάρη που ζητά 1 εκατ. ευρώ;

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο χώρο της σόουμπιζ, μεταξύ της Νίνα Λοτσάρη και του Φώτη και της Μαρίας.

Αφορμή στάθηκε αφίσα της γνωστής ηθοποιού και ο σχολιασμός της στην εκπομπή του ΦΜ live από τους δύο παρουσιαστές, γεγονός που την οδήγησε να καταθέσει αγωγή εναντίον τους ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Μιλώντας στο Πρωινό mou, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε το ζήτημα δείχνοντας άγνοια για τα περί αγωγής, τονίζοντας ότι σκοπός δεν ήταν να στεναχωρήσουν τη Λοτσάρη με τα λεγόμενά τους.

“Κι εγώ το άκουσα αλλά δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση, καμία αγωγή. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι που δεν έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι τώρα… Μολών λαβέ… Ένα εκατομμύριο ευρώ τώρα περισσεύει, μπορεί και κάτι παραπάνω. Μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση, δεν έχουμε πρόθεση να στενοχωρούμε τους ανθρώπους”, δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

“Αν με παρεξηγούσε κάτι τέτοιο είναι εντελώς υποκειμενικό. Μπορεί η κυρία Λοτσάρη να στενοχωρήθηκε. Η δουλειά μας είναι αυτή, την κάνουμε καλοπροαίρετα, τόσα χρόνια έχουμε δώσει δείγματα για το ποιοι είμαστε. Μας έχουν κάνει και αγωγές οι οποίες χάθηκαν, μπορεί να δεις κάποια στιγμή κάτι με μια ματιά παρεξηγήσιμη”.

Δείτε τι εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.