Άγριο ξύλο και απειλές σε βάρος βουλευτή [video]

Ποιος βουλευτής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Ουκρανία; Ποιες οι απειλές εις βάρος του; Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Βουλευτή.

Τα γεγονότα στην Ουκρανία συνεχίζονται και ενώ η κατάσταση βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Αυτή τη φορά γνωστός στην Ουκρανία αξιωματούχος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και απίστευτων απειλών για την αντίθεσή του στην καθαίρεση Γιανουκόβιτς.

Πρόκειται για τον βουλευτή Αρσέν Κλίντσεβ, ο οποίος είναι μέλος της τοπικής Βουλής από το Κόμμα των Περιφερειών και δέχθηκε άγρια επίθεση από οργανωμένη ομάδα ανδρών, των οποίων τα χαρακτηριστικά ήταν καλυμμένα.

Οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν τον βουλευτή Αρσέν Κλίντσεβ, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη, τον έριξαν στο πάτωμα και ξεκίνησαν να τον χτυπούν και να τον απειλούν, ενώ όπως ανέφερε ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού κόμματος της Ουκρανίας, Όλεγκ Λιάσκο«Το απόβρασμα ο Κλίντσεβ θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του. Τον συλλάβαμε και τον παραδώσαμε στην αστυνομία. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων σε όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την πράξη. Σχετικό βίντεο έρχεται σύντομα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Όπως φαίνεται στο βίντεο -που τελικά ανήρτησε ο Λιάσκο- ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού κόμματος της Ουκρανίας εισέρχεται στο γραφείο, όπου βρισκόταν ο Κλίντσεβ, ενώ τον ακολουθεί μια ομάδα ανδρών.

Μετά τα επεισόδια, οι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του Ουκρανού βουλευτή Κλίντσεβ τον έσυραν σε ένα λεωφορείο, όπου ένας από αυτούς τον επέκρινε για τη φιλορωσική του στάση, ενώ φέρεται να του είπε “θα σε κρεμάσω από τους όρχεις και θα καλέσω έναν στρατό για να σε αποτελειώσει”.

Δείτε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό βουλευτή της Ουκρανίας:

Διαβάστε πώς βρέθηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διαδηλωτής στην Ουκρανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.