Πολυνομοσχέδιο: σφοδρή επίθεση Πιπιλή και “μπάτσες” στον Κακλαμάνη

Ποια η αντίδραση της Φωτεινής Πιπιλή για το “όχι” του Νικήτα Κακλαμάνη, σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου;

Σφοδρή επίθεση, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Κυριακής 30 Μαρτίου, έκανε η Φωτεινή Πιπιλή στον Νικήτα Κακλαμάνη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ, μίλησε για το πολυνομοσχέδιο και το “βαρύ όχι” του Νικήτα Κακλαμάνη, λέγοντας “Αν ζούσε ο Καραμανλής θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες. Λέει 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω, ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ίσιοι και όμοιοι στο δήμο Αθηναίων επί ΝΔ”.

Ωστόσο, η Φωτεινή Πιπιλή “έκραξε” και τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον Πάνο Καμμένο, ενώ όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό και τη διαφοροποίησή του από το πολυνομσχέδιο, δήλωσε “Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης, αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο”, ενω για το Πάνο Καμμένο τόνισε “Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους. Ανεπάγγελτοι, επαγγελματίες πολιτικοί, φαιδρά πολιτικά πρόσωπα πληρώνουμε αυτό το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε σήμερα το δάκτυλο».

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε “κατά” σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου, που αφορούσε στις τράπεζες και ο Νικήτας Κακλαμάνης διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ψήφισε “παρών” για το άρθρο 1, επικαλούμενος πως πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξης.

Διαβάστε ποιοι ιδιοκτήτες ΙΧ πλήττωνται από το πολυνομοσχέδιο και ποια τα αποτελέσματα του πολυνομοσχεδίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.