Βαγγέλης Μητρογιάννης-Aλεξάνδρα Παλαιολόγου: γιατί οδηγήθηκαν σε διαζύγιο

Γιατί ο Βαγγέλης Μητρογιάννης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου οδηγήθηκαν σε διαζύγιο; Τι δήλωσε ο σύζυγος;

Τέλος στις οποίες φήμες είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τον χωρισμό τους το τελευταίο διάστημα έβαλε ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, Βαγγέλης Μητρογιάννης.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ο οποίος του επιβεβαίωσε με μια λιτή ανακοίνωση πως εκείνος και η ηθοποιός έχουν χωρίσει όμορφα και πολιτισμένα.

Η ανακοίνωση γράφει: «Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της στο ΟΚ είχε αφήσει αρκετές αιχμές: «Σήμερα το διαζύγιο δεν είναι και η καταστροφή του κόσμου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά» τονίζοντας πως «τίποτα δεν κρατάει για πάντα».

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι δεν έμενε μαζί, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες είχαν συναντηθεί τυχαία στα γενέθλια του κουμπάρου τους, Γιώργου Μαζωνάκη, φροντίζοντας να κρατήσουν τα προσχήματα ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Διαβάστε το σύμφωνο συμβίωσης των Μενεγάκη-Παντζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.