Δημοσκοπήσεις Περιφέρεια Κρήτης: ποιος υποψήφιος πάει “αέρα” στα γκάλοπ

Ποιος υποψήφιος εμφανίζεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Κρήτης; Τι αποκαλύπτουν τα γκάλοπ;

Σε μεγάλο φαβορί για την Περιφέρεια Κρήτης εξελίσσεται ο νυν περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, καθώς στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και γκάλοπ φαίνεται πως η επικράτησή του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Σύμφωνα μάλιστα με την δημοσκόπηση, που διεξήγαγε η εταιρεία Sentiment Analysis/Cretan Polls για λογαριασμό των “Χανιώτικων Νέων” για την Περιφέρεια Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης έχει θερμούς υποστηρικτές με το 36,9% να απαντά θετικά στα γκάλοπ.

Ωστόσο, “κλειδί” για τις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια Κρήτης θα αποτελέσει η απόφαση του Σταύρου Αρναουτάκη αν θα πάρει το χρίσμα και από τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς αν η Νέα Δημοκρατία επιλέξει άλλον υποψήφιο, τότε ο Σταύρος Αρναουτάκης στη δεύτερη Κυριακή, φαίνεται ότι θα πρέπει να καλύψει μια αρκετά μεγάλη διαφορά για να φτάσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού -ιδίως στα Χανιά- η Αριστερά παρουσιάζει μεγάλη συσπείρωση στα γκάλοπ.

Διαβάστε ποια η τελευταία δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ποιος υποψήφιος σαρώνει στον Δήμο Βόλου, ποιος προηγείται με 2,5% στον Δήμο Αθηναίων, ποιος πρώτος στον Δήμο Πάτρας και ποιος προηγείται στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.