Δημοσκόπηση Δήμος Μαραθώνα: ποια τα απίστευτα ποσοστά του Ηλία Ψινάκη

Ποια τα απίστευτα ποσοστά, που συγκεντρώνει ο Ηλίας Ψινάκης σε νέα δημοσκόπηση; Πόσο πιθανή είναι η εκλογή του στον Δήμο Μαραθώνα;

Εξωπραγματικά φαίνονται τα ποσοστά, που συγκεντρώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Ο δημοφιλής μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης, φαίνεται πως δεν είναι διάσημος μόνο στον χώρο της showbiz αλλά εξελίσσεται σε επικρατέστερο πολιτικό πρόσωπο στον Δήμο Μαραθώνα, αφού σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση εκλέγεται από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Τα ποσοστά, που συγκεντρώνει στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης, δύσκολα συναντώνται στις εκλογές, αφού ο ίδιος καταλαμβάνει ποσοστά άνω του 60%, αν ληφθεί υπόψη πως τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που απέχουν από τις εκλογές.

Βέβαια, άγνωστο παραμένει αν τα ποσοστά του υποψήφιου δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη είναι τόσο ανεβασμένα εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς του ή αν έπεισε τους κατοίκους πως θα προσφέρει έργο. Πάντως, ο κόσμος δείχνει να τον εκτιμά, καθώς θεωρεί σίγουρο πως δεν υπέβαλε υποψηφιότητα με σκοπό να αφαιμάξει τον Δήμο.

Διαβάστε ποιοι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι στη δημοσκόπηση του Μαξίμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.