Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: ποια η δήλωση-βόμβα Γλέζου κατά του Αλέξη Τσίπρα

Ποιες οι δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, που εξόργισαν τον Αλέξη Τσίπρα;

Μεγάλα εσωκομματικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι διαδοχικές εντάσεις δείχνουν να καταλήγουν σε εμφύλιο.

Αυτήν τη φορά αιτία της νέας σύγκρουσης στάθηκαν οι δηλώσεις του προσφάτως ανακοινωθέντος ως υποψήφιου ευρωβουλευτή, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος προφανώς δεν υπολόγισε την έκταση, που θα έπαιρναν οι ανακοινώσεις του τόσο για το κόμμα όσο και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μανώλης Γλέζος, λοιπόν, λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές δήλωσε πως τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν, κάτι, που φυσικά έσκασε σαν βόμβα ιδίως τη στιγμή, που ετοιμάζονται για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Το πλέον σίγουρο, είναι πως η παραπάνω δήλωση, στην οποία προέβη ο Μανώλης Γλέζος θα αναπαραχθεί για αρκετό διάστημα από τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, με το “πρώτο βήμα” να κάνει η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και δήλωσε:

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε που ο Μανώλης Γλέζος παραιτήθηκε από Βουλευτής για να κατέβει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Σήμερα ο κ. Γλέζος δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν… Ο κ. Τσίπρας, συνεχίζει να πανηγυρίζει;».

Διαβάστε πώς αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές ο Μανώλης Γλέζος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.