Ηλίας Παναγιώταρος: στη φόρα νέα συνομιλία με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιες οι νέες “μαγνητοσκοπημένες” απειλές του Ηλιά Παναγιώταρου; Για ποιον γνωστό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “χτυπά η καμπάνα”;

Σε νέες δηλώσεις προχωρά η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Παναγιώταρο να εκτοξεύει απειλές σε γνωστό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως έχει καυτό βίντεο, που τον αφορά.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Παναγιώταρος σε τηλεοπτική του εμφάνιση, έχει στην κατοχή του βίντεο-συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, με τον δεύτερο να περνά στην αντεπίθεση και να υπερτονίζει τις θέσεις του περί Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου, ο Νίκος Βούτσης δήλωσε “Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής”.

Σημειώνεται πως οι της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, δήλωσαν δημοσίως πως έχουν στην κατοχή τους πολλά βίντεο, τα οποία και θα παρουσιάζουν κάθε φορά, που η κυβέρνηση “τα βάζει” με το κόμμα τους, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι απειλές του Ηλία Παναγιώταρου προς τον Νίκο Βούτση, έχουν βάση, καθώς μέχρι ώρας δεν έχει βγει στον αέρα το βίντεο, που επικαλείται η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε τι δείχνει το νέο βίντεο της Χρυσής Αυγής, ποιες οι απειλές Κασιδιάρη για νέα βίντεο και ποια η συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.