Κατερίνα Ζαρίφη: γιατί εκτός εκπομπής, τι δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη [video]

Γιατί η Κατερίνα Ζαρίφη βρίσκεται εκτός της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha; Τι δήλωσε για την απουσία της η Ελένη Μενεγάκη; Δείτε το βίντεο.

Έκδηλη είναι η απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, ενώ “πέπλο μυστηρίου” καλύπτει την πολυήμερη απουσία της.

Πολλοί είναι εκείνοι, που αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην εκρηκτική Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ η Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στην απουσία της ζήτησε από τους τηλεθεατές να μη ρωτούν συνεχώς για ποιους λόγους λέιπει η συνεργάτιδά της, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια έρχεται σε δύσκολη θέση.

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψε στη ραδιοφωνική της εκπομπή αλλά όχι στους τηλεοπτικούς δέκτες του Alpha γέννησε ερωτηματικά, κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να δηλώσει «Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση να σας απαντήσω! Με ρωτάτε καθημερινά που είναι η Κατερίνα… Να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα την δείτε στην εκπομπή, όπως και δεν την είδατε και τις προηγούμενες δυο μέρες της περασμένης εβδομάδας. Σας είπα την πρώτη μέρα που έλειψε την Πέμπτη ότι η Κατερίνα για σοβαρό προσωπικό της θέμα, ειδάλλως δεν λείπει κανείς, δεν θα μπορεί να είναι εδώ».

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν διευκρίνησε τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να απουσιάζει από την εκπομπή, η “ψυχή της παρέας”, Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ προσέθεσε «εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να σας πω, η Κατερίνα είναι εδώ και δουλεύει κανονικά, απλώς δεν μπορεί αυτές τις μέρες. Απλώς, περιμένετε να επιστρέψει και να σας πει… Με φέρνετε σε δύσκολη θέση!».

Δείτε το βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη να μιλά για την απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη:

Διαβάστε ποια ξεκαρδιστική φωτογραφία ανήρτησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.