Σοφοκλής Σχορτσανίτης: “Μου είπε ότι θα βιάσει…..”

Τι δήλωσε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσανίτης για όσα του είπε ίλαθλος της Χαποέλ Τελ Αβίβ και τον έκανε έξαλλο;

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη σχετικά με τα όσα του είπε ο φίλαθλος της Χαποέλ Τελ Αβίβ, με συνέπεια να προκαλέσει την έκρηξη και την επίθεση του Έλληνα σέντερ της Μακάμπι.

“Όσο σχολίαζε εμένα και τη σύζυγο μου, έκανα ότι δεν άκουγα. Μόλις έπιασε στο στόμα του τα παιδιά μου, το ‘έχασα’. Μου είπε ότι θα βιάσει την κόρη και τον γιο μου. Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα ήταν λάθος και ανάρμοστο, για έναν επαγγελματία αθλητή που εκπροσωπεί την Ελλάδα και έναν τεράστιο οργανισμό, όπως είναι η Μακάμπι”, ήταν η αρχική δήλωση του διεθνή άσου, Σοφοκλή Σχορτσανίτη που έχει γίνει το πρόσωπο της εβδομάδας στο Ισραήλ.

“Πιστέψτε με, πίστευα ότι έχω ακούσει τα πάντα στην Ελλάδα, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Με έβρισαν όλοι, αλλά ουδείς σαν και αυτόν. Αν αυτός ο οπαδός έχει οικογένεια, θα πρέπει να ντρέπεται. Αν δεν έχει, τότε ας του κάνουν κάτι ώστε να μην αποκτήσει ποτέ”, δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Στη συνέχεια ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ευχαρίστησε την Μακάμπι η οποία τον στήριξε αυτές τις ημέρες: “Ελπίζω να μην είναι εξοντωτική η ποινή μου, για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τη Μακάμπι που στάθηκε στο πλευρό μου και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δείξω την ευγνωμοσύνη μου”.

Τέλος, ερωτηθείς για το επόμενο ματς με την Χάποελ και το τι περιμένει να συναντήσει εκεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε: “Μπορούν να προσπαθήσουν τα πάντα. Έχω παίξει σε εχθρικές ατμόσφαιρες 20 και 25 χιλιάδων οπαδών. Πιστεύω όμως, πως για όλα υπάρχει ένα όριο. Ακόμα και στις ύβρεις για τις οικογένειες μας. Πρέπει να είσαι άρρωστος στο μυαλό, για να λες τέτοια πράγματα. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ και δεν νιώθω καλά. Η γυναίκα μου, επίσης, νιώθει πιεσμένη. Είναι ανήσυχη. Χρειάστηκα χρόνο για να της πω τι μου έλεγε ο οπαδός και λυπήθηκε πολύ”.

Δείτε ποια η κατάσταση της υγείας του Ολυμπιονίκη, Ίαν Θορπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.