Φυσικό αδυνάτισμα: ποια ροφήματα βοηθούν

Ποια τα ροφήματα, που συμβάλλουν καθοριστικά στο αδυνάτισμα;

Είναι γεγονός, πως τα προϊόντα της φύσης δρουν καταλυτικά στον ανθρώπινο οργανισμό, χαρίζοντάς του ευεξία, τόνωση αλλά και… αδυνάτισμα!

Ένας καλός και κυρίως οικονομικός τρόπος αδυνατίσματος είναι να πίνετε ροφήματα από μέλι, κανέλα και λεμόνι, που αποτελούνται από 3 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης.

Το μέλι περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθά στη διάλυση και αποβολή του περιττού λίπους από τον οργανισμό. Η κανέλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, την καύση περισσότερων θερμίδων και μειώνει το πρήξιμο της κοιλιάς, ενώ το λεμόνι έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτική δράση.

Για να φτιάξετε το ρόφημααδυνατίσματος” θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, λίγο χυμό φρέσκου λεμονιού, κανέλα σε σκόνη στη μύτη του κουταλιού και 1 ποτήρι βραστό νερό. Διαλύστε την κανέλα στο ζεστό νερό και περιμένετε λίγο μέχρι να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και το λεμόνι και ανακατέψτε καλά.

Extra tip: για άμεσα αποτελέσματα, πίνετε ένα ποτήρι πριν το πρωινό σας γεύμα για να αυξήσετε τις καύσεις του οργανισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε ποια γαλακτοκομικά βοηθούν στο αδυνάτισμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.