Αγγελική Ηλιάδη: τι απάντησε έξαλλη για τη φωτογραφία με το τσιγάρο [φωτο]

Τι απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη στα σχόλια για τη φωτογραφία, που φαίνεται να καπνίζει, ενώ είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη;

Παρά το γεγονός, ότι η Αγγελική Ηλιάδη συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από κάθε έκφανση της προσωπικής της ζωής, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, μια φωτογραφία, που την δείχνει να καπνίζει, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φάνηκε πως εξόργισε τα social media.

Μετά την εν λόγω φωτογραφία, που πιθανόν τραβήχτηκε εν αγνοία της, η Αγγελική Ηλιάδη δέχθηκε “επίθεση” τόσο από τους χρήστες του διαδικτύου όσο και από τα διάφορα περιοδικά και blogs, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κίνηση σε περίοδο εγκυμοσύνης!

Η Αγγελική Ηλιάδη, ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητα ούτε και αυτά τα σχόλια, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hello δήλωσε “Με ενόχλησε η πρόθεση πίσω από την κυκλοφορία των συγκεκριμένων φωτογραφιών που στόχο είχαν να λειτουργήσουν ως αντίποινα εις βάρος μου επειδή δεν χάρισα μια πρώτη είδηση. Με λυπεί όταν τα media καταπατούν κάθε ηθικό φραγμό και δεν διστάζουν να φτάσουν μέχρι και σε απειλές προκειμένου να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Όμως οι απειλές δεν με συγκινούν καθώς δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν θα με βάλουν στη διαδικασία να απολογηθώ για το αν προστατεύω ή όχι τα παιδιά μου. Αυτό το ξέρω εγώ καλύτερα από τον καθένα. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου”.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη:
ηλιαδη

Διαβάστε τι κρύβει η Αγγελική Ηλιάδη για τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.