Δημοσκοπήσεις Περιφέρεια Ηπείρου: ποιος υποψήφιος φαβορί στα γκάλοπ

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Ηπείρου; Ποιος υποψήφιος προηγείται στα γκάλοπ;

Στη ΝΔ θεωρούν βέβαιη την επανεκλογή του Αλ. Καχριμάνη, και μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μπορεί αυτό να συμβεί και από τον πρώτο γύρο για την Περιφέρεια Ηπείρου, με βάση τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του κόμματος. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι η Ολγα Γεροβασίλη θα είναι στον 2ο γύρο, αλλά δεν είναι αισιόδοξοι (ακόμη κι αυτό να συμβεί) ότι έχει πιθανότητες εκλογικής νίκης.

Ο νυν «γαλάζιος» περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης προβάλει ως φαβορί, καθώς το προβάδισμά του έναντι της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη είναι ευδιάκριτο, ενώ δεν έχει ακόμη μετρηθεί η δημοσκοπική απήχηση της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που στηρίζουν τον Γιώργο Γράψα.

Επανεκλογή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τής «Συγγρού» για την Περιφέρεια Ηπείρου, για τον νυν Περιφερειάρχη και υποψήφιό της, Αλέξανδρο Καχριμάνη, και μάλιστα, πιθανά, από τον α’ γύρο.

Στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκτιμούν ότι, η υποψήφια του, Όλγα Γεροβασίλη, θα είναι στον β’ γύρο, αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επικρατήσει τού «εκλεκτού» τής Ν.Δ., Αλ. Καχριμάνη.

Διαβάστε ποια τα ανατρεπτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τον Δήμο Πειραιά και τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.