Δημοσκόπηση Δήμος Νέας Σμύρνης: σκληρή μάχη ανάμεσα Τζουλάκη-Κουτελάκη στα γκάλοπ

Ποιος προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Νέας Σμύρνης; Τι δείχνουν τα γκάλοπ;

Μαίνεται η μάχη για τον Δήμο Νέας Σμύρνης. Δύο δημοσκοπήσεις καταγράφουν μεγάλη μάχη ανάμεσα στους 2 ισχυρότερους υποψηφίους, τον Σταύρο Τζουλάκη και τον Γιώργο Κουτελάκη.

Μεγάλο είναι το προβάδισμα, που έχει ο υποψήφιος για τον Δήμο Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO, ο οποίος με βάση νέa δημοσκόπηση και γκάλοπ, προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Δεύτερος στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Νέας Σμύρνης, όπως μαρτυρούν οι δημοσκοπήσεις και τα γκάλοπ είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για τον Δήμο Νέας Σμύρνης τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Τζουλάκης 30%
Κουτελάκης 24,9%
Στέφος 8,8%
Πάντος 6.3%
Βρεττός 2.6%
Παπασπυρίδης 0.9%.

Σε άλλο γκάλοπ από την εταιρεία MRB, η ικανοποίηση των δημοτών από την ποιότητα ζωής στη Νέα Σμύρνη και αισθητό προβάδισμα 8 μονάδων του Γιώργου Κουτελάκη, έναντι του κυριότερου αντιπάλου του Σταύρου Τζουλάκη καταγράφονται στην πρώτη δημοσκόπηση για το Δήμο Νέας Σμύρνης που διεξήχθη πριν από μερικές μέρες από την έγκυρη εταιρία MRB και αφού οριστικοποιήθηκαν πλέον οι υποψηφιότητες για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου με 6 παρατάξεις να διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου μας.

Το πολιτικό τοπίο στο Δήμο Ν. Σμύρνης αποσαφηνίστηκε πρόσφατα μετά τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014», στις οποίες συμμετέχουν η παράταξη «Ποιότητα Ζωής» με αρχηγό τον τ. Δήμαρχο και νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Κουτελάκη, η παράταξη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» με αρχηγό το νυν Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, η «Συμμαχία Πολιτών» με αρχηγό το Νίκο Στέφο, η «Στροφή Ν. Σμύρνης» με αρχηγό τον Παναγιώτη Πάντο, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με αρχηγό τον Άγγελο Βρεττό, και η παράταξη «Μια πόλη ανάποδα».

Η παράταξη του κ. Νεφελούδη η οποία είχε εκλέξει 3 συμβούλους στις προηγούμενες εκλογές δεν θα συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές μετά από επίσημη ανακοίνωση του κ. Νεφελούδη, ενώ ούτε η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του κ. Στάθη Κούπα θα συμμετέχει αυτόνομα. Ο κ. Κούπας εξετάζει εδώ και καιρό το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλη παράταξη, με πιθανότερη τελικά την παράταξη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» του νυν Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, στην οποία θα ενσωματωθούν τουλάχιστον οι 4 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν παραμείνει στην παράταξη του κ. Κούπα μετά από τις σταδιακές ανεξαρτητοποιήσεις των υπολοίπων 3 συμβούλων της παράταξης που την αποδυνάμωσαν.

Ο επί 3 τετραετίες Δήμαρχος και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κουτελάκης φαίνεται ότι επανέρχεται δυναμικά συγκεντρώνοντας αυτή τη στιγμή 30,3% στις προτιμήσεις των δημοτών, έναντι 22,3% του νυν Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός του αντίπαλος, αφού οι υπόλοιποι 4 υποψήφιοι Νίκος Στέφος (8,2%), Παναγιώτης Πάντος (3,8%), Άγγελος Βρεττός (2,7%) και η παράταξη «Μια πόλη ανάποδα» παρουσιάζουν ακόμα μικρή συσπείρωση των οπαδών τους και συγκεντρώνουν μονοψήφια ποσοστά. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι τη δεδομένη στιγμή της έρευνας οι αναποφάσιστοι ήταν 24,3%, ενώ ποσοστό 1,9% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν θα πάει να ψηφίσει.

Διαβάσε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.