Γκλέτσος: πώς θα λέγεται το νέο κόμμα, ποια θέση “λιγουρεύεται”

Πώς θα λέγεται το νέο κόμμα του Γκλέτσου και ποια θέση λιγουρεύεται; Δείτε το βίντεο με το βαρύ ζεμπέκικο του Γκλέτσου μετά τα σαρωτικά του ποσοστά.

Τα αποτελέσματα του Γκλετσου στη Στυλίδα ήταν σαρωτικά στις δημοτικές εκλογές 2014.

Για αυτό και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος πέρα από την ίδρυση του νέου κόμματος που ανακοίνωσε, αναφερόμενος στους στόχους του δήλωσε «Γιατί όχι και πρωθυπουργός».

Οπως παραδέχθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, δεν περίμενε το ποσοστό με το οποίο εξελέγη, καθώς εκτιμούσε ότι θα έπαιρνε 52-53%.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για το νέο κόμμα, που θα ονομάζεται «ΤΕΛΕΙΑ», σημείωσε: «Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Οταν λέω εμείς, εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής».

Οταν ρωτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος για το αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε «Γιατί όχι;», αλλά διευκρίνισε ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα είναι έτοιμοι για όλα. «Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε», είπε, ενώ στην ερώτηση αν θα είναι έτοιμοι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, απάντησε: «Το φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι».

Δείτε το βαρύ ζεμπέκικο που χόρεψε ο Απόστολος Γκλέτσος στο εκλογικό του κέντρο:

Δείτε ποιες οι πρώτες δηλώσεις του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη μετά τα θριαμβευτικά του αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.