Ηλίας Ψινάκης: θρίαμβος στον Μαραθώνα. Γιορτάζει η showbiz

Ποιες οι πρώτες δηλώσεις του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη;

Από την πρώτη κιόλας Κυριακή και με απίστευτα ποσοστά -53,83% με ενσωμάτωση 50/52- εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα ο καλλιτεχνικός μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης.

Το κλίμα, που επικράτησε στον Μαραθώνα μετά την επικράτηση του Ηλία Ψινάκη ήταν θριαμβευτικό, ενώ σύσσωμοι οι πολίτες έσπευδαν να τον συγχαρούν και να τον αγκαλιάσουν.

Ωστόσο, παρά την πρωτοφανή νίκη του στον Δήμο Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης φάνηκε ιδιαίτερα μετριόφρων καθώς δήλωσε “Δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Νίκησε ο Μαραθώνας. Ο αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του Δήμου που μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που δούλεψαν τόσο σκληρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα και ιδιαίτερα τη νεολαία που με βοήθησε να γίνει αυτή η ανατροπή. O Μαραθώνας είναι σαν την Ελλάδα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Αλλάζουμε την Ελλάδα, ξεκινώντας από το Μαραθώνα” προσέθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Διαβάστε ποιοι 108 Δήμαρχοι εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή και δείτε το απίστευτο μήνυμα ψηφοφόρου από το Ωραιόκαστρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.