Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη Καμίνης-Σακελλαρίδης: πότε η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση

Πότε θα γίνει η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση Καμίνη-Σακελλαρίδη;

Έτοιμοι για τη δύσκολη μάχη του β γύρου φαίνονται οι Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, η οποία θα δώσει και τα ινία της δημαρχίας Αθηνών σε έναν από τους δύο.

Η πρώτη και ομολογουμένως, πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ Καμίνη-Σακελλαρίδη, αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 21 Μαΐου στον ΑΝΤ1.

Μέχρι και την οριστικοποίηση του debate, ο Γιώργος Καμίνης δήλωνε πως “Θα ήθελα ο διάλογος να γίνει με τη μορφή συνάντησης για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν ερωτήματα πάνω σε προκαθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των παραθύρων», ενώ από πλευράς του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει προτείνει η συζήτηση αυτή να αναμεταδοθεί από τον ραδιοσταθμό του Δήμου Αθηναίων και όποια τηλεοπτικά κανάλια το επιθυμούν.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πρώτη τηλεοπτική μάχη των Καμίνη και Σακελλαρίδη θα έχει η -παραδόξως- κοινή δήλωση, πως κανείς από τους δύο δεν αποκλείει επανάληψη της αναμέτρησης και άλλες φορές μέχρι τις εκλογές της Κυριακής!

Διαβάστε τις απίστευτες κατηγορίες του Μιχαλολιάκου στον Μώραλη και γιατί έγινε έξαλλος ο Σπηλιωτόπουλος με τον Κακλαμάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.