Νίκος Σταγόπουλος: γιατί απειλούν να σκοτώσουν τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Γιατί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Σταγόπουλος δέχεται απειλές για τη ζωή του; Τι συμβαίνει;

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο ηθοποιός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης, Νίκος Σταγόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Σταγόπουλος ανήρτησε πανό προώθησης της υποψηφιότητάς του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Σταγόπουλο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δέχεται απειλές για την ζωή του, ενώ άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του, το οποίο και χάραξαν και ανέβασαν συκοφαντικό υλικό στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, άγνωστοι τον έπαιρναν τηλέφωνο, τον έβριζαν χυδαία και τον απειλούσαν πως αν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του θα τον σκοτώσουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή του, ο Νίκος Σταγόπουλος “Το πρωί που ξυπνούσαμε βρίσκαμε κοτρόνες στον κήπο μας. Στην συνέχεια βρήκα χαραγμένο το αυτοκίνητό μου από την δεξιά μεριά, ενώ είχανε βάλει και μια μπετόβεργα σε έναν από τους πίσω τροχούς. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόμουν με ανάγκασαν να πάω να τα καταγγείλω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής”.

Διαβάστε ποιος ο Σταλόνε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.