Stan: τι απάντησε για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη

Τι απάντησε ο τραγουδιστής Stan για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη;

Ο Stan φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Καρντάσιανς και μίλησε για την αγάπη του για τα τατουάζ, την πίστη του στον Θεό, αλλά και για το αν έχει σχέση αυτήν την περίοδο.

«Όλα τα τατουάζ έχουν την ιστορία τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι επίπονο. Ξεκίνησα να τα κάνω αρκετά μικρός. Μετανιώνω που ξεκίνησα να το κάνω γιατί είναι εθιστικό. Δεν μένει κανείς μόνο σε ένα», είπε ο τραγουδιστής, ενώ με αφορμή ένα τατουάζ, μίλησε για την πίστη του στον Θεό, επισημαίνοντας «Πιστεύω στο καλό και το κακό. Μερικές φορές φτάνω στο σημείο που λέω ότι θα έπρεπε να έχω εξομολογηθεί, αλλά συνήθως κάτι με κρατάει πίσω. Νομίζω θα “κάψω” τα αφτιά αυτών που θα ακούσουν».

Την τελευταία εβδομάδα έχουν «φουντώσει» οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαρία Ηλιάκη. Τι απαντά ο Stan γι’ αυτό; «Είχα σχέση όταν ξεκίνησα στον χώρο. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνεις τι είναι ο άλλος. Αυτήν την περίοδο είμαι μόνος μου. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, όμως. Δεν μου αρέσει ο κόσμος να ξέρει την προσωπική μου ζωή. Φαντάσου ότι μέχρι και σήμερα δεν ήξερε κανείς ότι είχα κοπέλα», ξεκαθαρίζοντας ότι θα έκανε σχέση με γυναίκα από τον χώρο, αν είχε… τα μυαλά της στο κεφάλι της.

Διαβάστε τις προσωπικές αποκαλύψεις της Μαρίας Ηλιάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.