Εκλογές 2014 Αποτελέσματα Σταυροί: ποιοι επώνυμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σάρωσαν

Ποιοι επώνυμοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σάρωσαν στις Εκλογές 2014; Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς;

Μπορεί τα αποτελέσματα και οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ανα τη χώρα, να βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο, σε πολλές πόλεις είναι εμφανές ποιοι υποψήφιοι έκαναν “γκελ” στις Εκλογές 2014.

Στον Δήμο Αθηναιών φαίνεται να προπορεύονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ντίνος Καρύδης, Στάθης Δρογώσης και Δημήτρης Κωνσταντάρας, οι σταυροί προτίμησης των οποίων βρίσκονται μέχρι ώρας σε αρκετά υψηλά επίπεδα στις Εκλογές 2014.

Πιο συγκεκριμένα, στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη για τις Εκλογές 2014, οι δημοτικοί σύμβουλοι, που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς φέρεται να είναι οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.

Στον αντίποδα, δηλαδή στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη -για ανεξήγητο λόγο- δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τους σταυρούς, που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του, όμως, υπολογίζεται, πως θα βρίσκονται ψηλά στις Εκλογές 2014 οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη.

Στον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται σε σταυρούς προτίμησης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιός του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Από την άλλη πλευρά, στα νότια προάστια φαίνεται, πως προηγείται σε σταυρούς για τις Εκλογές 2014 η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, Βάνα Μπάρμπα και στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ οι Κώστας Σόμμερ, Τάσος Χαλκιάς, δεν φαίνεται πως τα κατάφεραν.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων θα γίνει απ’ ευθείας από τα πρωτοδικεία.

Διαβάστε τα αποτελέσματα των εκλογών 2014, ποιοι σύμβουλοι συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές 2014, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς στις εκλογές 2014 και όλους τους σταυρούς των δημοτικών συμβούλων και πιο συγκεκριμένα:

Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Ηρακλείου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Πελοποννήσου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Κρήτης Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Ηπείρου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Αθήνας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Πειραιά Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Θεσσαλονίκης Εκλογές 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.