Σοκάρει ο σατανιστής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου: “Νόμιζα ότι ήμουν ο…”

Ποιες οι σοκαριστικές δηλώσεις του σατανιστή της Γλυφάδας, Αλέξανδρου Παπαγεωργίου;

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις του 22χρονου σατανιστή της Γλυφάδας, Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης.

Όπως δήλωσε στην απολογία του ο σατανιστής, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, πριν σκοτώσει την άτυχη γυναίκα άκουγε φωνές να του λένε «Είσαι δικός μας. Σκότωσε για εμάς».

«Άκουγα φωνές και έβλεπα μαύρες οπτασίες που πίστευα ότι είναι δαίμονες ή ο ίδιος ο διάβολος. Από την ηλικία των 18 αυτές οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μου έλεγαν να σκοτώσω. Οι ίδιες οπτασίες έρχονταν σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και με έπιαναν από το λαιμό. Όσο πλησιάζει το Πάσχα, οι φωνές αυτές δυνάμωναν. Το Μεγάλο Σάββατο μάλωσα με την οικογένειά μου και άκουσα πάλι τις φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μου την υπέδειξαν» είπε, σύμφωνα με την «Espresso», ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του μάλιστα είπε σοκάροντας: «Πίστευα ότι ήμουν φάντασμα, νεκρός, ο ίδιος ο χάρος».

Σημειώνεται, πως ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου είχε συχνά έντονους καβγάδες με τους δικούς του, ενώ σε κάποιες από τις περιπτώσεις είχε θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων του των γονιών. Είχε, όπως είπε, σοβαρό πρόβλημα με τον αδελφό του, νόμιζε ότι τον μισούσε, με αφορμή έναν καβγά με τον αδελφό του περιέγραψε πως έφτασε σημείο να σπάσει ένα μπουκάλι και να το βάλει στο λαιμό της μητέρας του απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός του.

Δείτε πώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και ποια η 41χρονη που σκότωσε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.